Servicii

Serviciile pe care le oferim sunt mereu adaptate nevoilor și obiectivelor clienților noștri, fie că este vorba despre dezvoltarea unor abilități fie că se dorește dezvoltarea unei strategii, a unui plan sau implementarea acestora.

În munca noastră, punem accent pe îmbinarea unor metodologii și a unor instrumente moderne de învățare, făcând din fiecare experiență, o experiență interactivă, plăcută și benefică pentru toți participanții.

Training

Așa cum o spunem mereu, fiecare intervenție a noastră se va construi având la bază nevoile, obiectivele și cerințele clientului, acest lucru fiind aplicabil și în ceea ce privește trainingurile pe care noi le livrăm.

Ceea ce diferențiază intervențiile noastre de trainingurile clasice este implicarea 100% a tuturor participanților, instrumentele folosite și modul în care lucrurile sunt prezentate, mod care este menit să asigure participanților nu doar cunoștințe noi, cât și un plan concret de folosire a acestor cunoștințe în activitatea sa.

Modalitatea de livrare a trainigurilor va fi aleasă împreună cu clientul, fie o sesiuni de training față în față, fie sesiuni online de training, fie conceperea unor traininguri cu mai multe module.

Ca și teme de traininguri putem să enumerăm câteva dintre ele

Teambuilding

Construim pentru echipa ta o experienta de cunoastere, invatare si conectare. După un teambuilding petrecut împreună, participanții vor lucra mai bine împreună și se vor simți mai legați de colegi și de colegi si de locul de muncă. Evident, nu va lipsi distracția și amintirile memorabile. Instrumentele din dotare, modul de livrare, ne pun in pozitia de a oferi o echipa inchegata, informatii relevante legate de pasii de actiune imediati pentru imbunatatirea performantei colective. 

Coaching

Fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o singură persoană, sau despre o întreagă echipă sau organizație, putem să facem mai mult decât ceea ce facem în momentul prezent.

Coachingul este unul din instrumentele care ne ajută să ne descoperim și să ne punem în valoare potențialul pentru a atinge rezultate de excepție.

Coaching individual

• Executive coaching
• Life coaching
• Coaching pentru creșterea performanței indiviual

Coaching de grup

• Team coaching
• Coaching pentru creșterea performanței grupurilor, echipelor, organizațiilor

Aliniere

• Aliniere interdepartamentală
• Aliniere între culturi organizaționale în situații de fuziune.

Consultanță

Dezvoltare programe de leadership

Program de certificare coach de inchipă intern

Workshop-uri și evenimente – față în față sau online

Dorești mai multe detalii?