Echipa

Atunci când alegi să lucrezi cu noi, întreaga echipă CDP CONSULTING se va implica în construirea programelor adaptate la obiectivele și nevoile tale. Astfel, nu primești doar un coach/trainer, ci o întreagă echipă care va fi alături de tine în tot acest proces.

Liliana Culda

După o frumoasă carieră în lumea afacerilor, Liliana Culda a dobândit o experiență de mai bine de 15 ani în executive & team coaching.

Timp de 10 ani Liliana a derulat aceste 2 profesii în paralel dar, începând cu anul 2019, Liliana a luat decizia de a-și dirija focusul doar pe activități de training, consultanță și executive&team coaching.

Absolventă a facultății de Științe Economice din Cluj (1991), Liliana și-a continuat pregătirea în domenii precum training, coaching și consultanță. Viața ei presupune creștere continuă prin învățare continuă.

Lilianei îi place să își spună simplu: TEAM COACH.

Pentru asta și-a dezvoltat competențe la școli de renume precum: CoDECS( Diploma in Management), Noble Manhattan ( practitioner @executive coach), LIM USA ( team@learning coach) John Maxwell Team( Trainer, Coach și Consultant comportamental), Global Team Coaching Institute (Team Coach).

Începând cu anul 2021, Liliana isi ia diploma de psiholog studiind in cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca – Facultatea de psihologie – devine studenta la Masterul de Consiliere si Interventii psohologice in dezvoltarea umana. 

Are la activ peste 5000 de ore de coaching individual cu persoane cheie din companii, echipe, grupuri si a sustinut un numar important de seminarii pe diferite teme de dezvoltare si crestere.

Liliana pune pasiune și suflet în tot ceea ce face, focusul principal fiind pe creșterea ei personală și a celor cu care lucrează.

Lucreaza cu companii și organizații mari și multinaționale din diverse domenii (industrie, sistem bancar, educație, sănătate, etc).

Cu un focus fantastic pe obiectivele setate lasă în urma ei rezultate frumoase.

Paula Ionescu

Paula este de profesie avocat și a descoperit pentru coaching și training în anul 2013 atunci când a experimentat pe popria piele beneficiile pe care ți le pot aduce aceste lucruri în viața ta.

Acela a fost și momentul în care și-a dorit ca toate acestea să fie mai mult decât o pasiune, să fie ceea ce ea face zi de zi.

O persoană cu o gândire strategică, cu o atenție fantastică la detalii, Paula, pune extrem de mult suflet în tot ceea ce face și își dorește să inspire cât mai mulți oameni să acționeze înspre ceea ce doresc.

Paula a început ca și membru al echipei John Maxwell Team și, treptat, a ajuns să fie parte din catedra internațională de profesori a acestei echipe.

Așa cum spune mereu în intervențiile sale, creșterea nu se întâmplă de la sine, motiv pentru care Paula este mereu în căutare de oportunități de creștere.

Ca și școli urmate, Paula continuă dezvoltarea sa alături de echipa John Maxwell și, totodată, a urmat cursurile LIM Global – fiind în proces de obținere a calificării de Team Coach după metoda Action Reflection Learning®.