Menu
visul american 2 cdp consulting  (6)

Visul american – episodul 2

In ultimul articol pe care l-am scris, visul american – episodul 1, ti-am povestit despre mini-vacanta mea in America. Totusi, scopul principal al vizitei mele a fost Certificarea internationala John Maxwell Team, eveniment la care visam inca de la prima certificare din Romania, din anul 2013.

Stii…inainte sa ajung sa pun mana pe carti de dezvoltare personala eram o persoana extrem de dura, care isi impunea ideile si considera ca lumea trebuie sa i le accepte. O persoana care nu stia ce inseamna munca in echipa si care prefera sa nu isi asume niciun risc … niciodata … oricat de calculat ar fi fost. Nu concepeam idea de a „pierde” si intram in joc doar cand stiam clar ca ies „castigatoare”.

Atitudinea asta mi-a daunat destul de mult…dar am avut norocul sa ma trezesc la timp si mi-am dat seama ca lumea asta este despre oameni si cu oameni … si uite asa am pus eu mana pe primele carti de dezvoltare personala si am ajuns la John Maxwell.

 Ti s-a intamplat, macar odata in viata, sa dai peste o persoana care sa iti schimbe semnificativ viata? O persoana la care daca stai acum sa te gandesti, nu stii cum ai putea sa ii arati cat ii esti de recunoscator? Ei bine, pentru mine John a fost una dintre acele persoane. Prin cartile si cursurile lui, m-a determinat sa imi doresc sa ma schimb si sa lucrez la mine pentru a ajunge genul acela de persoana pe care as vrea sa o am alaturi. De aceea, una dintre marile mele dorinte a fost sa il privesc in ochi pe John C. Maxwell, la un moment dat in viata asta. Si uite ca daca iti doresti suficient de mult, lucrurile se intampla.

Cine zicea ca numarul 13 aduce ghinion? Ei bine, in 13 martie, stateam la cativa metri de John… si il priveam in ochi! Da! Visul american devenea tot mai real! Ma uitam la el si aveam impresia ca il cunosc de o viata! Extrem de natural, autentic si cu focus pe oamenii din jurul lui. Cu un stil aparte, glumet si extrem de energic ne-a impartasit din cunostintele lui.

5 zile intense, 1800 de oameni determinati si axati pe dezvoltarea personala, energie fantastica si informatii valoroase.

Leadership-ul, public speaking-ul, coaching-ul si vanzarile au fost subiectele principale de discutie. Paul Martinelli, Roddy Galbraith, Christian Simpon, Ed DeCosta, Scott Fay si Melissa West mi-au depasit orice asteptari!! Si crede-ma pe cuvant ca atunci cand am plecat nu credeam ca asta este posibil…adica, asteptarile mele erau uriase!!

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela in care Nick Vujicic, omul fara membre, a aparut pe scena si ne-a spus ca nu exista scuze . Fie ne dorim sa facem un lucru, fie nu. Imagineaza-ti cum e sa vina el sa iti spun asta! Stateam atunci si ma gandeam..oare nu sunt eu cea care imi stabileste limitele? oare nu sunt eu cea care isi limiteaza singura potentialul? Oare … mai pot sa gasesc multe scuze pentru a nu face anumite lucruri?

Atunci am realizat ca visul meu e mai important decat orice scuza as fi capabila sa gasesc …. si ca timpul necesar pentru gasirea acestor scuze, poate fi folosit pentru a lucra efectiv la ceea ce imi doresc.

Fiecare dintre noi avem „puncte de cotitura” in viata, care ne fac  sa luam decizii importante si sa actionam intr-un anumit fel. Certificarea internationala John Maxwell Team a fost pentru mine unul dintre aceste momente.

Si daca te intrebi de ce iubesc eu aceasta echipa, John Maxwell Team, .. raspunsul e simplu … Datorita oamenilor care fac parte din ea. Pe langa informatiile pretioase transmise in cadrul cursurilor, pe langa aceste evenimente nationale si internationale care te dezvolta enorm…am ajuns sa cunosc niste oameni exceptionali cu povesti de viata care te lasa fara cuvinte.

Stii momentele acelea cand ai nevoie sa vezi ca ai alaturi pe cineva care are incredere in tine? Ei bine, am alaturi de mine oameni care ma sustin mereu, ma ajuta sa imi depasesc orice limita si ma incurajeaza sa visez mare.

Asa imi doresc sa fiu si eu pentru persoanele din jurul meu, cea care este mere acolo sa te incurajeze si sa iti arate ca potentialul tau e urias! Sunt convinsa ca si tu ai un vis si pot doar sa iti spun ca realizarea acelui vis tine doar de tine! Atunci cand iti doresti cu adevarat un lucru acesta poate sa devina realitate!

Dream big! Start small! The best is yet to come!

visul american 2 cdp consulting (1)

visul american 2 cdp consulting (2)

visul american 2 cdp consulting (3)

visul american 2 cdp consulting (4)

visul american 2 cdp consulting (5)

visul american 2 cdp consulting (6)

visul american 2 cdp consulting (7)


Share this Post!
About the Author : cdpconsultingttpadm
0 Comment