Menu
visul american episodul 1 cdp consulting (10)

Visul american – episodul 1

Inca de cand m-am intors din State mi-am dorit sa scriu un articol in care sa va impartasesc experienta mea de acolo daaaaar….aveam o problema! Cum pot eu sa cuprind intr-un singur articol tot ce am trait acolo?! Nu prea am cum, acesta este si motivul pentru care am decis sa scriu mai multe episoade!

Inainte sa plec toata lumea imi spunea de „visul american”, „tara tuturor posibilitatilor”, ma asigurau ca nu ma mai intorc in tara odata ce ajung sa vad America si multe altele de acest gen. Dar, inainte sa cred ceva, imi place sa incerc pe propria piele. Asadar, aventura a inceput chiar din Cluj, de unde am plecat impreuna cu Ioana si Simona.

Clujà Budapestaà Londraà New Yorkà Orlando!!! In total aproximativ 40 de ore in care am calatorit.

Telefoane uitate in microbuz, zbor de legatura aproape pierdut din cauza unei cafele de la Starbucks, poze, filme si extrem de mult entuziasm.

O salata nevinovata cu avocado si piept de pui  care a reprezentat drumul sigur spre „interogatoriu” la intrarea in SUA…interogatoriu din care am scapat cu bine..doar eu si Ioana …salatele dupa care am fugit prin aeroportul din Londra au fost confiscate: „ Nu va putem lasa sa treceti cu ele. Au legume…si avocado!” Chiar si asa…zambetul larg de pe fata nu ni-l putea lua nimeni!

Toate bune si frumoase, ziua urmatoare ne-am urcat pe vasul de croaziera, dar, fiind pentru prima data pe un astfel de vas, nici nu imi imaginam ce ma asteapta si ce locuri urma sa vad!

Prima destinatie: Coco Cay, o insula nu foarte mare dar absolut superba. Am decis ca vreau sa vad cat mai mult din acea insula, asa ca am pornit in „cercetarea zonei”…si bine am facut! „Visul american”  isi facea din ce in ce mai mult simtita prezenta! Plaja era minunata iar culoarea apei nu poate fi descrisa in cuvinte. Chiar stateam si ma intrebam daca tot ce vad in jurul meu este real.

Dupa o zi petrecuta pe aceasta insula, ne urcam din nou pe vapor si pornim spre Nassau, capitala Bahamas-ului. Inca de cand planuiam croaziera Mirela ne-a spus ca exista posibilitatea sa mergem in Blue Lagoon si sa inotam cu delfinii!  Serios? Adica …serios, serios?! Din prima clipa mi-am dorit sa fac asta!

Zis si facut, din Nassau am luat vaporasul si am pornit spre paradis. Da, insula aceea chiar este raiul pe pamant. Mult mai mica decat Coco Cay, dar are ceva magic care te face sa iubesti instant locul acela. Pe langa plajele de vis de acolo, aici am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. Pentru asta, nu pot decat sa le fiu recunoscatoare Mirelei si lui Sorin pentru ca au avut grija sa imi bifez unul dintre lucrurile pe care mi le doream sa le fac in viata asta!

Timp de o ora, am petrecut clipe de neuitat cu 2 delfini…ne-am jucat, ne-am imbratisat, am dansat si ne-am pupat (da, fara pic de rusine!:)) ) iar in final…am inotat cu ei! Cuvintele nu pot sa descrie ceea ce am simtit eu in acel moment, dar spun cu mana pe suflet ca este una dintre cele mai dragi amintiri mie, care chiar si acum ma face sa sar in sus de bucurie!

Serile petrecute pe vapor au fost si ele de neuitat. De fiecare data erau activitati diferite pe care puteai sa le faci: petreceri, club de salsa, karaoke, musical-uri, show de hipnoza, casino, etc. Ce puteai sa iti doresti mai mult?!

Dupa partea exotica, visul american a continuat si in Orlando, Florida, unde mai aveam o zi libera inainte de Evenimentul de Certificare John Maxwell Team.

Shopping sau unul dintre cele mai tari parcuri de distractie din lume? Tu ce ai fi ales? Copilul din mine nu putea sa rateze asta, asa ca am mers la Universal Studios. Ne-am dat in cele mai tari roller coast-uri, ne-am distrat cu Harry Potter si cu Spiderman, etc! Pe scurt, ne-am distrat pe cinste!

In final, as vrea sa te intreb ceva… care e cel mai important lucru pentru tine atunci cand mergi undeva?

Sincer, pentru mine oamenii cu care merg sunt extrem de importanti…si am avut noroc de cei mai tari „colegi de aventura” posibili. Oameni frumosi cu care am legat prietenii si cu care as mai pleca intr-o vacanta in orice clipa. Da,  vorba „omul sfinteste locul” e cat se poate de adevarata din punctul meu de vedere.


Share this Post!
About the Author : cdpconsultingttpadm
0 Comment