Menu

CURS ONLINE – „Toti comunicam dar putini stabilim relatii”

  • 7 intalniri saptamanale
  • 90 minute
  • In fiecare luni de la ora 20:00
  • Incepand cu 9 mai 2016
CAPACITATEA DE A RELATIONA cu cei din jurul nostru este un factor determinant major in atingerea potentialului maxim iar stabilirea relatiilor este o abilitate care poate fi deprinsa si aplicata atat in viata ta personala, cat si cea profesionala! Poti incepe chiar acum sa faci asta !
Relationarea este cea care ne mareste influenta in orice situatie, iar stabilirea relatiilor cu altii, unu-la-unu, in grup, sau in fata unui public, face ca simtul nostru de comunicare se sa imbunatateasca, capacitatea de a lucra in echipa creste si influenta noastra explodeaza!
Oamenii care stabilesc relatii cu ceilalti, au parte de mai putine conflicte si realizeaza mai multe lucruri decat cei care nu pot stabili relatii. Liderii care au invatat arta relationarii isi pot transmite ideile persuasiv si isi pot dezvolta enorm afacerea.
La cele 7 intalniri saptamanale ONLINE,  vom studia impreuna cartea „Toti comunicam dar putini stabilim relatii” scrisa de John C. Maxwell si:
  • vom invata cele 5 principii fundamentale privind stabilirea relatiilor;
  • vom invata cele 5 practici de stabilire a relatiilor, pe care oricare dintre noi poate sa le puna in aplicare atunci cand relationeaza cu cei din jurul lui!
  • Inscrierile se fac pana sambata, 7 mai 2016 aici: http://goo.gl/forms/wQFhWuNQCS sau prin formularul de mai jos
Facilitatorul Grupului
Cursul va dura 7 saptamani, timp in care vom avea o sedinta saptamanala de 90 de minute, in fiecare luni seara de la ora 20:00, incepand cu data de 9 mai 2016. Pentru ca punem accent pe calitate si pe dezvoltarea fiecarui membru din grup, acesta va fi unul restrans de maxim 10 persoane dedicate dezvoltarii lor personale.
Vrei sa iti dezvolti abilitatile de relationare cu cei din jurul tau si sa iti atingi potentialul maxim atat in viata personala, dar si in cea profesionala? Esti pregatit sa treci la urmatorul nivel ? Incepe acum !
Inscrierile se fac pana sambata, 7 mai 2016 aici: http://goo.gl/forms/wQFhWuNQCS sau prin formularul de mai jos
Pret: 300 LEI

!!!BONUS!!!

Persoanele care achita pana in data de 5 mai beneficiaza gratuit de o sedinta de coaching in valoare de 150 de euro!

paula culda cdp consulting toti comunicam dar putini stabilim si relatii john c maxwell