Menu

CURS ONLINE: Comunicarea eficienta, cheia ta catre succes!

  • 5 intalniri saptamanale
  • 90 minute
  • In fiecare luni de la ora 23:00
  • Incepand cu 18 iulie 2016

Jesse Giglio spune ca „cea mai mare problema atunci cand vine vorba despre comunicare este iluzia ca aceasta a fost realizata.”

Abilitatile noastre de comunicare pot reprezenta un factor determinant major in atingerea succesului, atat in viata personala cat si in cea profesionala. Comunicare deficitara este una dintre problemele de care ne lovim zilnic si unul dintre motivele pentru care nu ne atingem potentialul maxim. Ne axam mai mult pe cuvinte decat pe cei cu care comunicam iar mesajul nostru ajunge sa nu fie nici transmis si nici receptat asa cum ne dorim.

Vrei sa transformam aceasta iluzie in realitate? Vrei sa iti dezvolti abilitatile de comunicare astfel incat acestea sa te ajute sa iti atingi obiectivele ?

La cele 5 intalniri saptamanale ONLINE:

  • vom invata principiile fundamentale privind stabilirea relatiilor;
  • vom invata practicile de stabilire a relatiilor, pe care oricare dintre noi poate sa le puna in aplicare atunci cand relationeaza cu cei din jurul lui!
  • Inscrierile se fac pana sambata, 16 iulie 2016 aici: http://goo.gl/forms/fnX5S9lnmdVVBnku1

Facilitatorul Grupului

Cursul va dura 5 saptamani, timp in care vom avea o sedinta saptamanala de 90 de minute, in fiecare luni seara de la ora 20:30, incepand cu data de 18 iulie 2016. Pentru ca punem accent pe calitate si pe dezvoltarea fiecarui membru din grup, acesta va fi unul restrans de maxim 10 persoane dedicate dezvoltarii lor personale.

Vrei sa iti dezvolti abilitatile de relationare cu cei din jurul tau si sa iti atingi potentialul maxim atat in viata personala, dar si in cea profesionala? Esti pregatit sa treci la urmatorul nivel ? Incepe acum !

Inscrierile se fac pana sambata, 16 iulie 2016 aici: http://goo.gl/forms/fnX5S9lnmdVVBnku1

Pentru a afla mai multe detalii completeaza formularul de inscriere si te voi contacta ! 

!!!BONUS!!!

Persoanele care achita cursul pana in data de 12 iulie beneficiaza gratuit de o sedinta de coaching in valoare de 150 de euro!

paula culda cdp consulting despre noi 2