Menu

Adevar sau provocare: O fi sau n-o fi comunicare?

Jesse Giglio spune ca „cea mai mare problema atunci cand vine vorba despre comunicare este iluzia ca aceasta a fost realizata.”

Abilitatile noastre de comunicare pot reprezenta un factor determinant major in atingerea succesului, atat in viata personala cat si in cea profesionala. Comunicare deficitara este una dintre problemele de care ne lovim zilnic si unul dintre motivele pentru care nu ne atingem potentialul maxim. Ne axam mai mult pe cuvinte decat pe cei cu care comunicam iar mesajul nostru ajunge sa nu fie nici transmis si nici receptat asa cum ne dorim.

Vrei sa transformam aceasta iluzie in realitate? Vrei sa iti dezvolti abilitatile de comunicare astfel incat acestea sa te ajute sa iti atingi obiectivele ?

Vino marti, 12 iulie la workshop-ul de comunicare eficienta si te voi ajuta sa faci acest lucru.

!!!ATENTIE!!! LOCURILE SUNT LIMITATE! INSCRIERILE SE FAC AICIhttp://goo.gl/forms/pwSsE2XehjizaEzo1

Vei invata principiile, practicile si tehnicile care te vor transforma intr-un comunicator eficient si te vor ajuta sa iti atingi potentialul maxim, sa stabilesti relatii solide cu cei din jurul tau si sa iti transmiti ideile astfel incat acestea sa fie receptate asa cum iti doresti.

Facilitatorul evenimentului: Paula Culda

  • Teacher, Speaker si Coach Certificat John Maxwell Team
  • Trainer acreditat
  • Avocat in Baroul Cluj

In ultimii ani m-am axat pe dezvoltarea personala, atat a mea, cat si a persoanelor din jurul meu, a participantilor la trainingurile sau cursurile pe care le sustin si a celor cu care lucrez in cadrul sesiunilor de coaching.

Comunicarea este unul dintre domeniile mele de suflet pentru ca am vazut pe propria piele rezultatele care pot sa apara atunci cand te axezi pe dezvoltarea acestor abilitati.

Daca iti doresti rezultate mai bune, in orice domeniu al vietii tale, te astept cu drag
la workshop sa experimentezi si tu asta pe propria piele.

!!!ATENTIE!!! LOCURILE SUNT LIMITATE! INSCRIERILE SE FAC AICI: http://goo.gl/forms/pwSsE2XehjizaEzo1
Investitia ta : 50 lei

Locatia va fi anuntata in curand

paula culda cdp consulting despre noi 2