Menu
liliana culda paula culda cdp consulting despre noi

Despre noi

Sa ne prezentam, ca asa este frumos. CDP Consulting : 2 generatii, 2 perspective diferite care  se imbina perfect si creeaza programele pentru tine si pentru compania ta.

Cea mai sincera si puternica relatie care poate exista la ora actuala pe pamant este cea dintre copil si parinte, relatie care daca este protejata si dezvoltata poate duce la rezultate extraordinare.

Care sunt atuurile noastre?

  • “Lupta dintre generatii “ nu exista. Ne punem cunostintele si experienta la bataie pentru a dezvolta cele mai bune si inovatoare proiecte
  • Perspectivele diferite te vor ajuta sa iti largesti orizonturile
  • Dedicarea este unul dintre punctele noastre forte
  • Tu (sau compania ta) esti in centrul atentiei!
  • Continuam sa ne dezvoltam permanent pentru a atinge cele mai inalte standard in proiectele create pentru voi
  • Aducem cu noi o doza considerabila de energie, motivare si buna dispozitie
liliana culda cdp consulting despre noi

Liliana Culda – sufletul CDP Consulting

Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca  si timp de 4 ani am fost tutor de marketing la CODECS. Cu o experienta de peste 18 ani in business, am ales  sa imi indrept tot mai mult atentia in ultima vreme catre dezvoltarea mea ca si coach.

In acest sens, am urmat 3 scoli internationale de coaching: Noble Manhattan Coaching Institute, John Maxwell Team si LIM USA, devenind astfel life, executive, team si learning coach. Totodata, sunt coach Action Reflection Learning si aplic  in activitatea mea metodologia unica a LIM SUA.

Am urmat cursul “Learning by doing” sustinut de Roger Greenway, programul Think and Grow Rich sustinut de Paul Martinelli si Roddy Galbraith si cursul “train the trainer”  Points of You devenind trainer certificat.

Una dintre pasiunile mele este dezvoltarea personala, atat a propriei persoane, dar mai ales a persoanelor cu care lucrez.

De-a lungul activitatii mele, am lucrat atat cu companii private dar si cu cele apartinand sectorului public.

Voluntariatul a fost o alegere personala atunci cand am intalnit proiecte in care am crezut, cum ar fi proiectul Zburd-coaching prin educatie care avea ca si obiectiv cresterea ratei de promovabilitate a examenului de bacalaureat.

In prezent, focusul meu este pe formarea echipelor de inalta performanta in cadrul companiilor nationate si multinationale. De asemenea, lucrez cu liderii acestor echipe pentru a asigura evolutia companiilor si perfectionarea acestora, in vederea atingerii rezultatelor dorite.

paula culda cdp consulting despre noi 2

Paula Culda – argintul viu al CDP Consulting

In vara anului 2015 am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si din luna septembrie a aceluiasi an sunt Avocat in Baroul Cluj.

Inca din primii ani de facultate am prins gustul dezvoltarii personale si am realizat ca pentru a ajunge acolo unde imi doresc e nevoie de multa munca si daruire.

Asadar, in anul 2013 m-am hotarat sa incep Programul International de Certificare in Coaching Training si Public Speaking, mentorat de John C. Maxwell, devenind in luna martie a anului 2014 Teacher, Speaker si Coach Certificat John Maxwell Team.

De asemenea, luna martie a anului 2016, mi-a adus o certificare internationala si intrarea in programul de Mentorship Al Universitatii John Maxwell Team. Acest program imi ofera oportunitatea sa lucrez si sa invat de la unii dintre cei mai buni profesori in domeniu.

De atunci, unul dintre lucrurile care m-a preocupat a fost dezvoltarea mea personala, sens in care am participat la numeroase cursuri care sa ma ajute sa imi dezvolt abilitatile.

Sunt intr-o permanenta cautare de oportunitati de invatare si stiu ca, daca iti doresti suficient de mult, orice poate sa devina posibil.

Rezultate si schimbarile propriei persoane exista si eu una am ramas surprinsa de cat de multe suntem capabili sa realizam daca suntem destuld e curajosi sa avem incredere in noi.

Acesta este si motivul pentru care imi doresc ca prin training-urile, workshop-urile si sesiunile de coaching pe care le sustin s ava ajut sa realizati ca putem oricand sa depasim pragul limitative pe care ni-l impunem si ca avem un potential enorm, fiecare dintre noi.